Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

На Львівщині у рамках Міжнародного фестивалю надії пройшли служіння, присвячені Андріївському руху

14.12.2014. Тематичні богослужіння, присвячені так званому Андріївському руху, що є підготовчим етапом до Міжнародного фестивалю надії пройшли в євангельських церквах Львівської та інших областях Західної України.

Організатори закликають віруючих за прикладом учня Ісуса, Андрія, який згодом став апостолом, поспіши поділитися радісною звісткою про Месію зі своїми ближніми (Ін. 1: 41-42), братом, другом, сусідом або співробітником. Мета тематичного зібрання – надихнути Церкву бути активною у благовісті тим, хто ще не знає Христа, і запросити їх на Фестиваль.

Важливим етапом для успішної євангелізації є постійна молитва за тих, кому свідчиш. Організатори Фестивалю надали пасторам картки учасників Андріївського руху, які тепер активно розповсюджуються у євангельських громадах областей-учасників. Кратка «Приведи друга» містить графу «Я молюся за цих людей», куди можна вписати 12 імен людей, запрошених на Фестиваль.

На одному зі служінь, присвячених Андріївському руху, побувала медіа-команда Фестивалю надії. У центральній церкві ЄХБ Львова пастор Тарас Сало закликав громаду до особистого свідчення ближнім. А волонтери активно роздавали Андріївські картки кожному, хто прийшов на зібрання.1013_2

Тарас Колівошка, пастор львівської церкви ХВЄ «Віфезда» та голова пасторського комітету Фестивалю надії, під час недільного богослужіння звернувся до потенційних «ловців»: «Мета Фестивалю надії – не просто провести гучний захід і заповнити стадіон 35 тисячами людей. Мета фестивалю – привести їх до Христа і зробити Його учнями. Нам знайома ілюстрація про рибу та вудку. Можна людині дати рибу, а можна вудку. Так ось Фестиваль - це вудка. Дуже потужний інструмент, яким ми повинні скористатися для того, щоб покликати всіх своїх друзів і знайомих до Ісуса!».

Більш детальну інформацію про Андріївський рух ви можете отримати, перейшовши за посиланням.

З цієї ж сторінки ви можете роздрукувати особисту картку учасника Андріївського руху. Організатори фестивалю закликають заповнити її та молитися, «…бо дуже могутня ревна молитва праведного».