Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Волинське об’єднання церков ХВЄ взяло участь у телемарафоні «Бог багатий милосердям»

16.01.2012. Волинське об’єднання церков ХВЄ взяло участь у телемарафоні «Бог багатий милосердям», який уже всьоме пройшов у Луцьку. Цей захід щороку традиційно проводиться після різдвяних свят з ініціативи Волинської Ради Церков в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка з прямою трансляцією по обласному телебаченні за підтримки обласної державної адміністрації, обласної ради, Луцької міської ради та Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Мета заходу — збір коштів для малозабезпечених верств населення та привернення уваги до цього прошарку населення.

Протягом цього дня в театрі відбувся концерт хорових колективів представників різних конфесій, під час якого можна було пожертвувати кошти на допомогу обездоленим.

Церква християн віри євангельської представила поетично-хорову композицію на тему Різдва Христового за участю ведучих луцької церкви «Благодать», хору церкви села Піддубці під керуванням Олександра Величка, завідувача відділом євангелізації Ігора Скоця, дитячих виступів. До телеглядачів мав змогу звернутися у прямому телеефірі голова об’єднання церков ХВЄ Волині єпископ Михайло Близнюк.
Як повідомила голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Пришко, протягом дня було зібрано більше 50 тисяч гривень. Збір коштів триватиме до 1 березня цього року.

Українська християнська поезія