Головна

Про нас

Останній номер

Архів номерів

Статті

Замовити друкований варіант

Пожертвування

Інтернет-ресурси

Гостьова книга

Новини Церкви ХВЄ України


Актуальне запитання

Адреси церков ХВЄ та розклад богослужінь

 




Новини Церкви ХВЄ України

Молодь Тернопільщини з’ясовувала чому молода людина знецінюється

8.10.2011. У приміщенні церкви ХВЄ с. Заруддя, що на Тернопільщині, пройшла регіональна молодіжна конференція для молоді Збаразького та Кременецького районів. Головною темою зустрічі було: «Чому молода людина знецінюється і, як повернути справжню цінність в Ісусі Христі?». Саме цю тему виклав журналіст Валентин Опря.

Молодіжний керівник Тернопільської області Віталій Лисак у своєму зверненні до молоді наголосив на тому, що ми часто, будучи заклопотаними життєвими справами, не цінимо часом, який дає Господь. Тому потрібно уважніше прислухатися до того, що Бог нам хоче сказати сьогодні.

Зустріч проходила в рамках заходів, присвячених 450-річчю Пересопницького Євангелія, тому на початку свого викладу Валентин Опря закликав усіх до щирої молитви за благословення заходів, які відбуваються з цієї нагоди. «Я вірю, що це більше, ніж просто указ Президента. Бог хоче, щоб у цьому році ще більше українців пізнали Його любов через Слово Боже», — зазначив він.

На закінчення Валентин згадав історію про жінку, яка доторкнулася до Ісуса, назвавши свою розповідь: «Штовхалися всі, але отримала — одна». «Ми втрачаємо інколи роботу, друзів, можливості і думаємо, що це вже кінець. Але насправді, це хороша нагода проаналізувати своє життя і залишити погані спогади, — сказав він. — До Ісуса доторкалося багато людей, але зцілення отримала тільки та, яка вірила. Ісуса не вражає натовп. Йому важлива віра однієї людини, з нею Він має справу. Натовп створює перешкоди. Часто люди заважають отримати те, що Бог хоче нам дати. Ісус бачить більше. Він шукає людину, щоб її благословити!»

Наталя Бліхар

Фото Любомира Шаповала

Українська християнська поезія