Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

Відбулася звітна зустріч працівників відділу освіти Церкви ХВЄ України

9 грудня 2014 року в приміщенні Київського біблійного інституту відбулася зустріч керівників церковної та академічної освіти ЦХВЄУ.

На підсумкову зустріч освітян з'їхалися завідувачі обласних відділів освіти ЦХВЄУ, а також керівники духовних навчальних закладів братерства – Київського біблійного інституту, Рівненської богословської семінарії, Слов'янської біблійної школи, Коростенської семінарії практичного богослов'я, Тернопільської біблійної семінарії та ін.

Вітаючи присутніх, завідувач Відділу освіти Церкви ХВЄ України Віктор Вознюк сказав: "Дякую, що ви є, друзі, і сумлінно виконуєте своє служіння". Прочитавши уривок з Книги Псалмів 102:7, Віктор Володимирович говорив про відношення до ситуації, яка склалася в Україні: "Одного разу присутні спостерігали, як художник хаотично наносив мазки на полотно, змішуючи фарби. Ніхто не розумів, що з цього вийде. Але вкінці автор перевернув картину і всі побачили прекрасну композицію. Щось схоже відбувається зараз в Україні – Бог малює певну картину, а ми знаходимося на етапі творення шедевру. Християнам потрібно бачити всю Божу дорогу, а не лише фрагмент. І вірити не людям, але Творцю".
Після того керівники відділів освіти в областях та керівники навчальних закладів ділилися власними переживаннями та звітували за працю в 2014 році.

По обіді освітяни обговорили ряд важливих питань, серед яких питання співпраці зі "Школою Христа" та місією "Бог нагледить", поновлення реєстру викладачів, запровадження програми навчання в усіх церквах братерства за книгою "Обов'язки батьків", яка нещодавно вийшла під редакцією Відділу освіти ЦХВЄУ, реалізації двох наступник проектів – "Молодіжного підручника" та "Брошури про дошлюбне консультування".

Після того секретар Відділу освіти ЦХВЄУ Богдан Галюк представив корисну друковану продукцію – Щотижневик та Календар-планувальник на 2015 рік, які вийшли в світ під редакцією Відділу освіти ЦХВЄУ.
Вкінці зустрічі Віктор Вознюк звершив молитву за служіння освітян.

Наступного дня, 10 грудня 2014 року, в приміщенні канцелярії братерства відбулася зустріч робої групи з підготовки до друку "Молодіжного підручника".

Прес-служба Відділу освіти ЦХВЄУ