Благовісник

Новини Церкви ХВЄ України

Молитва об'єднала тисячі харків'ян

23.04.2014. У центрі Харкова відбулася перша масова міжконфесійна молитва за Україну. На площу Конституції за різними даними вийшло від трьох до семи тисяч мешканців міста.

Серед тих, хто зібрався аби висловити своє бажання жити у єдиній неподільній Україні та разом благати Господа про мир, були дуже різні люди: починаючи від священників і завершуючи футбольними фанатами. Прийшло багато молоді, були також літні харків'яни.

«Така масова молитва у Харкові пройшла уперше. Утім, вже близько місяця щоранку з 7 до 8 години у центр міста виходять на молитву віруючі різних конфесій, - розповідає старший пресвітер ЦХВЄУ у Харківській області Сергій Циганков. – Започаткували проведення цих молитовних зібрань служителі євангельських церков міста, зокрема, одним із активних ініціаторів виступив пастор церкви ЄХБ В'ячеслав Храмов».

Під час молитовного віче у середу В'ячеслав Храмов закликав присутніх відвернутись від темряви і прощати ворогів: «Одна-єдина Христова Україна!» – виголосив пастор під час в своєї проповіді на центральній площі Харкова.


(збільшити)

Фото Дениса Сінельнікова